Mozes, wij komen uit de zee!

Met gepaste trots presenteert Collectief Theater Hart u de mooiste en treffendste beelden uit de voorstelling "Mozes, wij komen uit de zee".

Van 5 oktober t/m 7 november kun je de foto expo: "Gaan over de mooiste weg die ik zelf kiezen kan" komen bezichtigen in restaurant Rosenobel. De foto's van fotograaf Axel Himburg getuigen van een intense tournee en bijzondere ontmoetingen met het publiek.

Een jaar lang speelde de voorstelling in asiel- en culturele centra doorheen Vlaanderen en Brussel. Anderstalige nieuwkomers en Nederlandstalige acteurs creëerden onder leiding van regisseur Poppe Boonstra een voorstelling die niemand onberoerd liet.

Op 11 oktober organiseren we een speciale avond inclusief de première van de film die van deze voorstelling gemaakt werd.

Wil je daar bij zijn? Plaatsen zijn beperkt, dus reserveer snel via evenement@collectieftheaterhart.be

Tickets incl. film en expo kost €10

----------------------------------------------------------------------------------------

Over "Mozes, wij komen uit de zee"

Vrij geïnspireerd op het gelijknamige bijbelverhaal, vertrekt “Mozes, wij komen uit de zee” vanuit verschillende vluchtelingenverhalen. Maar daar blijft het niet bij. De voorstelling breekt in de eerste plaats een lans voor een samenleving waarin iedereen welkom is en de kans krijgt om zijn of haar dromen na te streven. Of, zoals één van de acteurs het verwoordt: “Gaan over de mooiste weg die ik zelf kiezen kan.”

Uitgelichte berichten