3 nieuwe artiesten binnengewaaid

 

 

 

 

ERNA STEVENS

 

De wezens dragen een zachtheid en één eerlijkheid die ons inspireren...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DAVID KOSTENBAUM

Het was niet eenvoudig om een keuze te maken tussen de duizenden foto's op zijn PC. David Kostenbaum maakt dagelijks foto's met oog voor detail. David is een poëet die het kleine kan omtoveren tot een wonderbare wereld. Het weer, het verkeer en zijn mascotte "Konechaud" komen vaak in zijn werk terug.

 

 

 

 

 

JEROEN DE LEY

Jeroen De Ley is van thuis uit vertrouwd met kunst. Hij bezoekt graag tentoonstellingen, nam ooit deel aan een tentoonstelling in het Dokter Guislain museum. Hij gebruikt acrylverf samen met een collage van folders. Hij inspireert zich hier op werken van Matisse en van de hedendaagse kunstenaar Fred Bervoets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

POWERFUL IMPRESSIVE EARTHSCAPES

October 6, 2019

1/6
Please reload

Recente berichten

July 1, 2019

April 3, 2019

February 12, 2019

December 21, 2018

December 16, 2018

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square