Met de Rosenobel op wandel


Blauwmoezelstraat

Deze zomer kan je je etentje in restaurant De Rosenobel fijn afsluiten met een gegidste avondwandeling in het historisch centrum van Antwerpen. Stadsgids Rick Philips voert je een uur lang langs mooie plekjes en vertelt leuke anekdotes over het oude Antwerpen. Weetjes die zelfs de meeste Sinjoren zullen verbazen. Dus geen historische data en feiten die zwaar op je maag zouden kunnen blijven liggen... maar interessante en vaak ook luchtige dingen die je mogelijk toch een andere kijk op de stad geven. Elke wandeling is verschillend want we houden het boeiend en snijden telkens een ander thema aan: voeding, geld, ruien, oorlog en vrede en onze grote buur (de kathedraal natuurlijk). Bij mooi weer eindigen we na een uurtje op een terrasje om met wie wil nog wat na te keuvelen met de gids.

We starten om 21.30u vanuit het restaurant op volgende dinsdagen: 11/7, 25/7, 8/8, 22/8 en 12/9.

Via onze Facebook-pagina verneem je vooraf het thema van de avondwandeling. Je kan ook vooraf reserveren. Prijs 5€ per persoon.

Zou je je tafelgenoten deze zomer niet willen trakteren met deze verrassende afsluiter?

Uitgelichte berichten